Na stoiskach znajdą się wędliny, pieczywo, wędzone ryby, nabiał, ciasta, słodycze, gotowe dania oraz owoce i warzywa. Słynne sery korycińskie oraz inne produkty z nabiału będzie sprzedawać ich producentka Agnieszka Gremza. Wyroby z mleka koziego zaproponuje Gospodarstwo Ekologiczne Sabiny i Mieczysława Mąka, a z Bacówki na Wójciźnie pochodzić będą oscypki i bundz. Na Jarmarku znajdzie się również stoisko z borówką amerykańską.
LISTA WYSTAWCÓW:
- ANDRZEJ ROGOWSKI - borówka amerykańska
- PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ADAM - wędliny, pasztety
- GREMZA AGNIESZKA GOSPODARSTWO RODZINNE - sery wiejskie z Korycina, kartacze
- BARTLOWIZNA PRZEDSIĘBIORSTWO MIĘSNE WYROBY REGIONALNE - przygotowywane według staropolskiej receptury, wędliny, kiełbasy, pasztety, wędliny z dziczyzny, bigos
- PPUH STELMAŃSKI - chleb z Sierpca, smalec i pajdy ze smalcem
- J.D. JAKUB DANIEL - produkty włoskie, wino, oliwki, octy balsamiczne oliwy, sery
- PPHU PATRYCIUSZ SIUDY - ryby z jeziora Żywieckiego, wędzone metodą na ciepło i na zimno przy użyciu drzewa owocowego, drzewa olchowego oraz bukowego
- GOSPODARSTWO EKOLOGICZNE SABINA I MIECZYSŁAW MĄKA - różnego rodzaju sery kozie, żurawina, grzyby
- JANUSZ JANUSZKIEWICZ - miody z Podlasia, a także pyłek pszczeli, pierzga, świece woskowe, wosk oraz pozostałe produkty pszczele
- BACÓWKA NA WÓJCIŹNIE A. STOCH - oscypki, bundz, żurawiana
- SOKÓŁ JERZY SWOJSKIE JADŁO - kapusta, ogórki, swojskie wędliny
- GĘSIA MANUFAKTURA - wędliny z gęsiny
- ZAGRODA ROZTOCZE - piróg biłgorajski, wędliny
- NALEWKI STAROPOLSKIE - nalewki wytwarzane domowymi sposobami zgodnie z tradycyjnymi recepturami
- PIEKARNIA GZIK - pieczywo regionalne z Mazowsza
- WIEWIÓRECZKA MAGDALENA MARCZYK - pierogi, placki ziemniaczane, zupy
- HUNGPOL JOANNA WOJTOWICZ-PETROVITCS - węgierskie produkty, wędliny, przeciery, przyprawy, wina
- JM MILES HASANOVA JAMILA - wyroby z Turcji i Azerbejdżanu, m.in. herbaty, chałwy, pasty warzywne
- VIMEDLUX VIOLETTA NOWAKOWSKA - wyciskarki do soków