W dniach od 23 do 26 lutego Centrum Handlowe Tulipan zaprasza na kolejną edycję Jarmarku Regionalnego. Na wszystkich miłośników dobrego smaku czekać będą stoiska z naturalną, zdrową żywnością, wytwarzaną tradycyjnymi metodami.
Od najbliższego czwartku do niedzieli włącznie klienci Tulipana będą mieli okazję nabyć na jarmarcznych stoiskach nieprzetworzone i ekologiczne produkty żywnościowe. W proponowanej przez wystawców ofercie znajdą się m.in. chleby wypiekane na naturalnym zakwasie, miód z przydomowych pasiek, wędliny z Podlasia oraz sery z Białego Dunajca. Na straganach nie zabraknie również słodkości przywodzących smakiem minioną epokę PRL-u - krówek, żelek czy też chałwy.
Zachęcamy do zapełniania wiosennych spiżarni wyjątkowymi, regionalnymi smakołykami, które nie są dostępne na codzień w sklepach
– zaprasza Katarzyna Woźniak, Dyrektor Centrum Handlowego Tulipan.
Jarmark Regionalny w Tulipanie odbędzie się w dniach od 23 do 26 lutego w godzinach otwarcia Centrum.