W dniach od 9 do 12 marca Tulipan zaprasza na marcową edycję Jarmarku Regionalnego. Po raz kolejny do łódzkiego Centrum Handlowego zawitają stoiska m.in. z naturalną, zdrową żywnością.
Od najbliższego czwartku do niedzieli włącznie klienci Tulipana będą mieli okazję nabyć na jarmarcznych stoiskach nieprzetworzone i ekologiczne produkty żywnościowe, wytwarzane tradycyjnymi metodami. Nie zabraknie chlebów wypiekanych na naturalnym zakwasie, miodów z przydomowych pasiek, kiełbas, wędlin z Podlasia, serów z Białego Dunajca i oryginalnych oscypków. Dla miłośników smaków z dzieciństwa pojawią się słodkości przywodzące na myśl epokę PRL-u - krówki, żelki czy chałwa na wagę w różnych smakach.
Smakołyki sprzedawane podczas naszych jarmarków cieszą się niesłabnącą popularnością. Klienci docenili jakość dostępnych produktów i chętnie uzupełniają o nie swój koszyk zakupów
– zachęca do odwiedzenia stoisk Katarzyna Woźniak, Dyrektor Centrum Handlowego Tulipan.
Jarmark Regionalny w Tulipanie odbędzie się w dniach od 9 do 12 marca w godzinach otwarcia Centrum.