W nowym jesiennym wydarzeniu, w CH Turawa Park, codziennie masz szansę wygrać 250 zł, a w wielkim finale nawet 10 000 zł!
Od 21 października do 18 listopada, codziennie do wygrania będzie 65 nagród – po jednej karcie przedpłaconej o wartości 250 zł i 150 zł, trzech o wartości 100 zł i pięciu o wartości 50 zł, a także 55 słoiczków dżemu. W wielkim finale, 18 listopada, do zdobycia będzie karta o wartości 10 000 zł, a także dwie karty o wartości 5 000 zł i pięć o wartości 1 000 zł.
Podczas pierwszego dnia akcji, 21 października, wszyscy Klienci będą mogli zdobyć dodatkowe kulinarne nagrody, a także wziąć udział w atrakcjach przygotowanych specjalnie na tę okazję.
Szansę na zdobycie nagród będzie miał każdy, kto przedstawi przy stanowisku hostess paragon o wartości co najmniej 100 zł za zakupy, zrobione w dowolnym sklepie, na terenie CH Turawa Park (z wyjątkiem Carrefour’a i stacji paliw Lotos Optima). Konkurs polegać będzie na zrywaniu liści rozwieszonych na jesiennej altanie, po zapoznaniu się z tym, jaki kolor liścia symbolizuje jaką nagrodę. Uczestnik będzie miał 10 sekund na wybór liścia. Oczywiście na każdego, kto zerwie liść w innym kolorze niż ten, który zaplanował ciągle będzie czekała nagroda.
Aby zakwalifikować się do wielkiego finału, uczestnicy będą musieli zgadnąć pojemność słoików w „spiżarni babci”, ustawionej w pasażu Centrum. 10 osób, które zrobią to z największą dokładnością przejdzie do ostatecznej rundy.
Finał akcji będzie miał miejsce 18 listopada. Przed rozstrzygnięciem konkursu, o 15.30 odbędzie się pokaz kulinarny prowadzony przez zwyciężczynię drugiej edycji MasterChef Junior – Julkę Cymbaluk oraz współuczestników programu – Amelkę Nowak, Asię Krajniak i Patryka Piskorza. O godzinie 17.00, 10 finalistów będzie starać się zerwać najcenniejszy liść o wartości 10 000 zł, jeden z dwóch wartych 5 000 zł lub pięciu wartych 1 000 zł. Wszyscy laureaci otrzymają również książkę kulinarną Julki Cymbaluk.
Turawa Park zaprasza do udziału w jesiennej zabawie! Regulamin loterii dostępny na www Centrum.