Spotkanie z kulinarną gwiazdą – Live cooking – Pascal Brodnicki, 19 marca
Centralne miejsce imprezy, gdzie Pascal Brodnicki będzie na oczach widzów przygotowywać przysmaki oraz potrawy wielkanocne. Przygotowanie każdego z dań będzie okraszone bogatym komentarzem, klienci będą mogli dopytywać o szczegóły, podglądać kunszt gastronomicznego speca. Dodatkową atrakcją dla gości CH będzie bezpośrednie spotkanie z gwiazdą – każdy będzie mógł zdobyć autograf lub zrobić pamiątkowe zdjęcie.
Warsztaty kulinarne z gwiazdą, 19 marca
Uczestnicy podzieleni zostaną na trzy zespoły, z których każdy pod okiem gwiazdy i jej kulinarnego teamu przygotuje dla siebie i pozostałych uczestników jedną z potraw. Każda ekipa przygotuje swoje danie w ilości 15 porcji, które po zakończeniu warsztatów zostaną wyserwowane do degustacji wszystkim uczestnikom. Rekrutację uczestników do warsztatów przeprowadzimy w drodze konkursu na FB CH Ogrody.
Foto Maskotka i kącik do zdjęć – Królik Wielkanocny, 19 – 20 marca
Specjalnie przygotowany bajkowy kącik, gdzie fotograf będzie robić zdjęcia wszystkim klientom; fotograf wydrukuje zdjęcie na poczekaniu i wręczy je klientom jako upominek od CH Ogrody.
Malowanie buziek, 19 – 20 marca
Zaproszone zostaną do zabawy wszystkie dzieci, na twarzach których pojawią się kolorowe motywy z bajek i ulubionych zwierzątek.
Wata cukrowa, 19 – 20 marca
Każde dziecko odwiedzające CH Ogrody w Urodziny zostanie poczęstowane watą cukrową.
Warsztaty dla dzieci, 20 marca
Na Facebooku wyłonionych zostanie 5 drużyn, które rywalizować będą w konkursie plastycznym na najładniej udekorowanego baranka. Na teren eventu zaproszeni zostaną także klienci chcący wziąć udział w kolorowaniu dużych, wielkanocnych jajek. Na koniec warsztatów Komisja wybierze najlepiej pomalowanego baranka i rozda nagrody.
Dzień z żonkilami, 20 marca
Klienci, którzy tego dnia zrobią zakupy otrzymają świeżego żonkila.
Wielki tort, 20 marca
Tort w uroczystej oprawie wjedzie pod scenę zapraszając na urodzinową degustację!
Tagi: