Od 18 do 20 lipca w CH Sarni Stok odbędą się kolejne w tym roku Targi Produktów Regionalnych. To jedyne tego rodzaju targi na Podbeskidziu. Przez kilka lat ich trwania zdobyły rzeszę zwolenników, która stale się powiększa. Podczas targów wystawcy mają możliwość zaprezentować swoje unikatowe produkty oraz zyskać Klientów ceniących smak i doskonałą jakość.
Wśród oferowanych produktów znaleźć można: wędliny wytwarzane według tradycyjnych receptur, wędzone ryby, pieczywo na naturalnych zakwasach, domowe przetwory, naturalne miody, oscypki, kawy.
CH Sarni Stok zaprasza wszystkich miłośników dobrego jedzenia, ceniących sobie wysoką jakość produktów.
Targi Produktów Regionalnych odbywają się w jeden weekend każdego miesiąca w godzinach otwarcia centrum, tj. od piątku do soboty w godzinach 9:00 – 21:00, w niedzielę w godz. 10:00 – 20:00. Natomiast w Święta Wielkanocne oraz Bożego Narodzenia trwają cały tydzień.
Terminarz Targów Produktów Regionalnych w roku 2014:
18-20 lipca
22-24 sierpnia
12-14 września
10-12 październik
14-16 listopada
19-23 grudnia
Tagi: