Wszystkich miłośników zdrowego i dobrego jedzenia, ceniących sobie wysoką jakość produktów, CH Sarni Stok zaprasza na wielkanocną edycję Targów Produktów Regionalnych, która odbędzie się w dniach 30 marca – 3 kwietnia br.
Targi Produktów Regionalnych organizowane są regularnie od 2007 roku zyskując coraz większą rzeszę zwolenników. Podczas targów wystawcy mają możliwość zaprezentować swoje unikatowe produkty oraz zyskać Klientów ceniących zarówno smak, jak i doskonałą jakość. Wśród oferowanych produktów znaleźć można: wędliny wytwarzane według tradycyjnych receptur, wędzone ryby, pieczywo na naturalnych zakwasach, domowe przetwory, naturalne miody, oscypki, kawy, przyprawy oraz pyszne słodkości.
Targi Produktów Regionalnych odbywają się w jeden weekend każdego miesiąca, w godzinach otwarcia centrum, tj. od piątku do soboty w godzinach 9:00 – 21:00, w niedzielę w godz. 10:00 – 20:00. Tym razem CH Sarni Stok zaprasza aż przez 5 dni tj. od najbliższego poniedziałku do piątku w godzinach otwarcia centrum!
Terminarz Targów Produktów Regionalnych w roku 2015:
30 marca-03 kwietnia
8-10 maja
12-14 czerwca
10-12 lipca
07-09 sierpnia
12-14 września
10-12 października
14-16 listopada
19-23 grudnia
Tagi: